Duurzaam onderhoud van MKB bedrijven.

Laat uw MKB-bedrijf er weer prachtig uit zien. Refresh is er voor het MKB.

Betere kwaliteit en het gaat langer mee.

Met onze duurzame coatings/oplossingen zorgen we niet alleen voor weer een esthetisch fantastische uitstraling maar beschermen we de ondergronden voor een 2x langere levensduur, ten opzichte van reguliere producten. Zelfs voor aluminium en bitumen ondergronden. Ook staan we klaar voor al uw reguliere schilder- en spuitwerkzaamheden.

Onze opdrachtgevers zijn weer trots op de uitstraling van hun vastgoed!

Één partner die alles voor u regelt.

Refresh neemt u alles uit handen. U heeft 1 aanspreekpunt en wij beperken het overlast tot een minimum. Logistieke- en planningtechnische uitdagingen worden van tevoren in kaart gebracht door onze werkvoorbereiders en onze uitvoerende projectleiders zorgen ervoor dat deze uitdagingen tot een goed einde worden volbracht.

Garantie op witte dakbedekking van Refresh Holland, benadrukt duurzaamheid en verlengde levensduur van dak met reflecterende witte dakcoating

Garantie op kwaliteit en veiligheid.

Door onze meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) kunnen wij garanderen dat uw vastgoed er altijd fantastisch uitziet en beschermd is. Daarbij wordt uw vastgoed altijd onderhouden door gecertificeerde medewerkers.

Is uw vastgoed aan onderhoud toe?

Voorkom stijgende onderhoudskosten en waardevermindering van uw vastgoed. Ontdek wat er voor u mogelijk is.

Altijd goed onderhouden vastgoed?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en ontvang een plan op maat om uw vastgoed te onderhouden.