Profiteer van de voordelen van aluminium coatings

Met speciaal ontwikkelde aluminium coatings kunnen we de glans van aluminium herstellen en de levensduur ten opzichte van andere producten met 100% verlengen.

Vastgoed onderhoud op duurzaame wijze.

Het onderhouden van bijvoorbeeld aluminium gevels en kozijnen vergt specifieke expertise die niet elke schilder heeft. Ons team van ervaren vakmensen beschikt over de juiste kennis en technologie om ervoor te zorgen dat uw vastgoed er altijd op z’n best uitziet. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, reparaties of een complete renovatie, Refresh Holland biedt innovatieve en duurzame oplossingen voor jouw specifieke onderhoudsbehoeften.

Liever een witte dakcoating? Klik hier!

Waarom een aluminium coating?

Actief in verschillende branches

We zijn trots om onze expertise en diensten in diverse branches aan te bieden.

Refresh is een proactieve organisatie en ze kijken hoe ze zo economisch en financieel gunstig mogelijk objecten voor de opdrachtgever op kunnen knappen. Naast de prettige open communicatie durven ze echt het verschil te maken.

Arjan Pfaff - KOERS

De ideale beschermlaag voor jouw aluminium ondergrond

Onze specialisten brengen een hoogwaardige aluminium coating aan op de ondergronden van jouw vastgoed, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Deze speciale coatinglaag herstelt de kleur en glans van de aluminium ondergrond, terwijl het tevens een duurzame bescherming biedt tegen diverse weersomstandigheden. Met onze aluminium coatings wordt de levensduur van jouw aluminium verlengd, terwijl potentiële onderhoudskosten worden gereduceerd.

Aluminium coaten zelf zien?

Vraag een demo aan.

Lees ook wat onze klanten over

Refresh zeggen.

Veel gestelde vragen:

Snelle antwoorden op vragen die we vaak krijgen over aluminium coating. Heb je zelf een vraag? Neem contact op. We helpen je graag.

De aluminium coating is een dunne laag coating die wordt aangebracht op het oppervlak van bijvoorbeeld aluminium kozijnen, aluminium ramen of kunststof kozijnen. Het wordt gebruikt voor bescherming tegen corrosie en om de esthetische uitstraling van de ramen te verbeteren.

Het gebruik van een aluminium coating op onze aluminium kozijnen biedt verschillende voordelen. 

  • Het zorgt voor een langere levensduur van de ondergrond
  • beschermt tegen corrosie en roest
  • vermindert de noodzaak voor regulier schilderwerk
  • Dit betekent dat onze klanten minder onderhoudskosten hebben en hun kozijnen en gevelpuien  er langer goed uitzien.

De aluminium coating wordt op een oppervlak, zoals onze aluminium kozijnen, aangebracht door middel van een speciaal proces waarbij een dunne laag aluminium gelijkmatig wordt aangebracht. Dit kan worden gedaan door professionele specialisten die bekend zijn met het proces.

De aluminium coating  biedt een beschermende barrière tussen het oppervlak van de kozijnen en de omgeving, waardoor ze beschermd worden tegen oxidatie en corrosieve elementen.

Een goed onderhouden aluminium coating op onze aluminium kozijnen kan vele jaren meegaan voordat het opnieuw aangebracht moet worden. Regelmatig preventief onderhoud en het af en toe schoonmaken van de kozijnen kunnen helpen om de levensduur van de coating te verlengen.

De 4 garanties van Refresh

Glansherstellende coatings voor aluminium ondergronden die langer meegaan.

Met speciaal ontwikkelde coatings kunnen we de glansgraad herstellen en de levensduur ten opzichte van andere producten met 100% verlengen. Dit resulteert in een reductie van onderhoudskosten.

Duurzaam aluminium coaten

Aluminium ondergronden hebben ook onderhoud nodig en kunnen na een tijd een doffere uitstraling krijgen en kleur verliezen. Door onze innovatieve aluminium coatings kunnen we de aluminium elementen van uw bedrijfspand onder handen nemen. We herstellen de kleur, glansgraad en tegelijkertijd brengen we een beschermende laag aan.

Het aanbrengen innovatieve coating.

Glans- en kleur herstellend

Aluminium coating, ook wel het coaten van aluminium genoemd, laat aluminium onderdelen van uw bedrijfspand er weer als nieuw uitzien. Er wordt een speciale laag coating over het aluminium oppervlak aangebracht. Door aluminium te coaten wordt de kleur en de glansgraad hersteld.

Levensduur aluminium verlengen

Daarnaast zorgt onze aluminium coating ervoor dat het bewerkte oppervlak de komende jaren tegen alle weersomstandigheden beschermd is. Door het conserveren van aluminium worden eventuele onderhoudskosten gereduceerd. Wij kunnen de levensduur van aluminium verlengen!

Gespecialiseerd in aluminium coating

Tegenwoordig worden er bij de bouw van vastgoed steeds meer gepoedercoat aluminium en metaal gebruikt. Deze ondergronden hebben óók onderhoud nodig. Door daar op in te spelen is Refresh Holland landelijk een grote speler in onderhoud van aluminium kozijnen, gevels en meer. Onderhoud van bijvoorbeeld aluminium gevels en kozijnen vergt heel andere specialismen dan het reguliere schilderwerk.

Foto kader Refresh schilderwerk

Een demo over aluminium ondergronden aanvragen?

Wilt u meer weten over de voordelen van onze aluminium ondergronden en hoe deze kan worden toegepast in uw branche? Onze ervaren specialisten demonstreren u de vele mogelijkheden van onze aluminium coatings. Vraag nu een gratis demo aan en ervaar de voordelen.

U kunt ons bereiken via:

U kunt ons bereiken via:

Gratis demo aanvragen

Onze opdrachtgevers vinden het regelmatig lastig voor te stellen hoe de aluminium elementen er na onze behandeling uit komen te zien. Daarom kunt u bij ons ten alle tijden een kosteloze demo aanvragen.