Minder energiekosten door witte reflecterende dakcoating

Daken staan hele dagen door in de straling van de zon, waardoor daken opwarmen. Onze witte reflecterende dakcoating lost dit probleem op!

aluminum ondergrond

Witte silicone dak coating met keramisch filter

Deze silicone dakcoating, ook wel witte bitumen verf genoemd, is bedoeld om daken die te veel warmte opnemen te behandelen. We behandelen uw dak door de dakbedekking wit te maken. De witte reflecterende dakbedekking reflecteert warmte en UV-straling en zorgt dat uw pand in de zomer gekoeld blijft.

In een tijd als nu is er steeds meer aandacht voor het verlagen van energiekosten en milieubewuste keuzes maken. Door uw dak wit te coaten zal u minder koelen in de zomer en minder stoken in de winter. Deze duurzame coating is de beste optie voor uw dak!

Actief in verschillende branches

We zijn trots om onze expertise en diensten in diverse branches aan te bieden.

Refresh is een proactieve organisatie en ze kijken hoe ze zo economisch en financieel gunstig mogelijk objecten voor de opdrachtgever op kunnen knappen. Naast de prettige open communicatie durven ze echt het verschil te maken.

Arjan Pfaff - KOERS

Bespaar energiekosten

De witte dakcoating met keramisch filter reflecteert de warmtestraling die tijdens het stookseizoen van binnen naar buiten trekt. Een reflecterend dak reflecteert ’s zomers de warmte van de zon. Hierdoor bespaar je energie om een ruimte te verwarmen of te koelen.

Ga veroudering en opwarming van uw dak tegen

UV-straling zorgt ervoor dat het in de zomer ongeveer 70 graden Celsius op het dak kan worden. Hierdoor droogt de bitumen dakbedekking als het ware uit. Door deze ondergrond te behandelen met een speciaal ontwikkelde dak coating stopt Refresh Holland de veroudering van het bitumen tot 15 jaar en verlaagt het de temperatuur naar circa 35 graden Celsius in de zomer.

De 4 garanties van Refresh

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag? Neem contact op of laat ons contact met u opnemen.

Uw gegevens:

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag? Neem contact op of laat ons contact met u opnemen.

Uw gegevens:

Veel gestelde vragen:

Snelle antwoorden op vragen die we vaak krijgen. Heb je zelf een vraag? Neem contact op. We helpen je graag.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Wij vinden het belangrijk dat onze oplossing duurzaam en milieuvriendelijk is. Door uw dak duurzaam te coaten met onze speciale witte dakcoating maakt u een milieubewuste keuze. De samenstelling van de silicone dakbedekking verf en de effecten zijn goed voor het milieu. Onze coating is een duurzaam keramisch filter voor daken.

Goedkope manier van isoleren

Het isoleren van uw dak is een behoorlijke investering. Het keramisch filter in de dakcoating (wit) is een van de goedkopere oplossingen om uw pand te isoleren en energie te besparen. De warmtewerende werking van de witte dakcoating zorgt ervoor dat u het pand in de zomer minder hoeft te koelen en in de winter minder hoeft te verwarmen.

dakbedekking_refresh