Witte bitumen daken

Daken staan hele dagen door in de straling van de zon, Hierdoor warme zwarte daken snel op. Onze reflecterende witte dakcoating lost dit probleem op en heeft een verkoelend effect! Onze witte dakbedekking is een hoogwaardige coating speciaal voor het renoveren of vervangen van zwarte daken.

Een professionele dakdekker past een frisse witte dakcoating toe op het dak voor een strakke en moderne uitstraling.

Witte Dakbedekking: De oplossing voor een koeler en duurzamer dak

Refresh Holland is marktleider in witte dakbedekking en biedt een uitstekende oplossing voor gebouweigenaren. Onze hoogwaardige witte dakbedekking, ook bekend als witte dakcoating, combineert reflecterende eigenschappen met beschermende kracht, waardoor uw dak optimaal presteert. Deze innovatieve oplossing is ideaal voor gebouweigenaren die streven naar meer duurzaamheid. Onze witte bitumen coating, gemaakt van hoogwaardige materialen met speciale reflecterende eigenschappen, functioneert als een koel schild tegen zonnestralen en hitte, terwijl het tegelijkertijd een beschermende laag biedt.

Door uw zwarte dak te transformeren tot een wit dak met een verkoelende, reflecterende laag, resulteert dit in een aangenamere temperatuur in en rondom uw gebouw tijdens zonnige periodes. De dakbedekking voorkomt uitdroging van het onderliggende materiaal en stopt de veroudering van het dakoppervlak dankzij de sterke hechting, zelfs bij stilstaand water. Hierdoor verlengt het de levensduur van uw dak tot wel 10-15 jaar.

Onze witte dakbedekking is 200% elastisch en 100% waterdicht, waardoor overlagen met een andere coating vaak niet meer nodig is. De witte bitumen dakcoating wordt aangebracht onder dezelfde condities, prijs, levensduur en garanties.

Wat is witte reflecterende dakbedekking?

Witte dakbedekking is een waterdichte coating die uw dak beschermt en zorgt voor aanzienlijk minder warmte in de ruimte. De ultra witte kleur reflecteert meer dan 80% van de zonnestralen, waardoor het dak gemiddeld 3-5 °C koeler blijft dan daken met traditionele donkere bedekking. Deze koele eigenschap verbetert het comfort binnenshuis en helpt de energiekosten te verlagen door de afhankelijkheid van airconditioning te verminderen.

Verleng de levensduur van uw dak!

Onder de zomerse zon kan de temperatuur van een donker bitumen dak oplopen tot wel 70°C, wat leidt tot uitdroging en versnelde veroudering van het materiaal. Onze witte reflecterende dakcoating, ontwikkeld door Refresh Holland, verlaagt de temperatuur van het dakoppervlak tot ongeveer 3-5 graden Celsius, zelfs bij stilstaand water. Dit helpt de levensduur van uw dak met maar liefst 15 jaar te verlengen en vermindert de warmteopbouw, wat de koellast van het gebouw verlaagt. Dit betekent minder energieverbruik voor airconditioning en dus lagere energiekosten per jaar.

De foto toont de reflecterende witte dakcoating die helpt bij het koeler houden van gebouwen en het verlengen van de levensduur van het dak.

Actief in verschillende branches

We zijn trots om onze expertise en diensten in diverse branches aan te bieden.

Refresh is een proactieve organisatie en ze kijken hoe ze zo economisch en financieel gunstig mogelijk objecten voor de opdrachtgever op kunnen knappen. Naast de prettige open communicatie durven ze echt het verschil te maken.

Testimonial: Arjan Pfaff - KOERS

Garantie op witte dakbedekking van Refresh Holland, benadrukt duurzaamheid en verlengde levensduur van dak met reflecterende witte dakcoating

Voordelen van witte dakbedekking
  • Verlengde levensduur van het dak: Reflecterende eigenschappen verminderen blootstelling aan UV-straling, wat  veroudering voorkomt en de levensduur van het dak verlengt.

  • Milieuvriendelijk: Vermindert warmteopname van het gebouw en CO2-uitstoot door energieverbruik te verminderen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en het mileu

  • Kostenbesparing: Witte dakbedekking verlaagt energiekosten door koelingsbehoeften te verminderen, wat resulteert in lagere operationele kosten op lange termijn.

  • Verbeterd comfort: Warmte afstotende eigenschappen creëren een aangenamer binnenklimaat, wat de productiviteit en tevredenheid van werknemers verhoogt in de praktijk.

  • Minder onderhoud: Vermindert behoefte aan onderhoud en reparaties, wat tijd en geld bespaart voor zakelijke eigenaren.

  • Zonnepanelen efficiëntie: presteren beter op een koel plat dak, wat hun rendement tot wel 15% verhoogt.

Waarom Refresh de beste keuze is

Als marktleider en expert in witte dakbedekking biedt Refresh Holland innovatieve oplossingen voor duurzame dakbescherming en energiebesparing. Onze witte dakcoating is flexibel, waterdicht en geschikt voor diverse daktypen en klimaatomstandigheden. Bovendien is de coating eenvoudig te repareren, wat de levensduur van uw dak verder verlengt en blijvende besparingen oplevert. Refresh levert vrijwel alles uit eigen voorraad, inclusief onze hoogwaardige witte dakbedekkingen.

De 4 garanties van Refresh

Hoe kunnen wij u helpen?
Heeft u een vraag? Neem contact op of laat ons contact met u opnemen.

Uw gegevens:

Veel gestelde vragen:

Snelle antwoorden op vragen die we vaak krijgen over onze witte dakcoating. Heb je zelf een vraag? Neem contact op. We helpen je graag.

Witte dakcoating of dakbedekking is een reflecterende laag die op daken wordt aangebracht om de warmteopname te verminderen. Het helpt de oppervlaktetemperatuur te verlagen, waardoor de energiekosten dalen en de levensduur van het dak wordt verlengd.

Een wit dak kan de oppervlaktetemperatuur van het dak tot wel 70% verlagen in vergelijking met een traditioneel zwart dak, wat leidt tot een aanzienlijk koelere dakoppervlakte.

De verwachte levensduur van een dakcoating is ongeveer 15 jaar. Na verloop van tijd kan de coating kleur verliezen

Witte dakcoating reflecteert zonlicht en vermindert de warmteopname. Dit houdt het dak koel, voorkomt overmatige hitte-opbouw en beschermt tegen uitdroging, wat de levensduur van het dak verlengt.

Belangrijkste voordeel van onze witte coating: 

✅ Reduceert de temperatuur tot wel 50%
✅ Bespaar energiekosten
✅ Verlengt de levensduur van uw dak tot 25 jaar
✅ Meer opbrengst bij gebruik van zonnepanelen
✅ Milieuvriendelijke oplossing voor een groenere toekomst