Witte bitumen daken

Daken staan hele dagen door in de straling van de zon, Hierdoor warme zwarte daken snel op. Onze reflecterende witte dakcoating lost dit probleem op! Onze witte dakbedekking is een hoogwaardige coating speciaal voor het renoveren of vervangen van zwarte daken.

Professionele dakdekker past een frisse witte dakcoating toe op het dak voor een strakke en moderne uitstraling.

Witte Dakbedekking: De oplossing voor een koeler en duurzamer dak

Refresh Holland is marktleider in witte dakbedekking en biedt een goede oplossing voor gebouweigenaren. Onze hoogwaardige witte dakbedekking, ook bekend als witte dakcoating, combineert reflecterende eigenschappen met beschermende kracht, waardoor uw dak optimaal presteert. Onze dakbedekking biedt een innovatieve oplossing voor onder andere gebouweigenaren die streven naar meer duurzaamheid. Ons wit bitumen coating, gemaakt van hoogwaardige materialen met speciale reflecterende eigenschappen, functioneert als een koel schild tegen de zonnestralen en hitte. Terwijl het tegelijkertijd een beschermende omhulling biedt voor uw gebouw door de reflectie.

Door uw zwarte dak te transformeren tot een wit dak met een verkoelende heldere, reflecterende laag,  Dit resulteert in een aangenamere temperatuur in en rondom uw gebouw tijdens zonnige periodes. De dakbedekking verhindert dat het onderliggende materiaal uitdroogt en stopt de veroudering van het dakoppervlak door ze sterke hechting – zelfs op plaatsen waar stilstaand water aanwezig kan zijn hierdoor verlengt dit de levensduur van je dak tot wel 10 – 15 jaar.

De witte dakbedekking is 200% elastisch en 100% waterdicht. Overlagen met een andere coating is dan vaak ook niet meer nodig. De dakcoating wordt aangebracht onder dezelfde condities, prijs, levensduur en garanties.

Wat is witte reflecterende dakbedekking?

Witte dakbedekking is een waterdichte coating die uw dak beschermt en tegelijkertijd zorgt voor een aanzienlijke minder warmte in de ruimte. Het unieke aan deze dakbedekking is de ultra witte kleur, die meer dan 80% van de zonnestralen reflecteert. Dit resulteert in een dak dat gemiddeld 3 tot 5 °C koeler blijft dan daken met een traditionele donkere bedekking. Deze koele eigenschap verbetert niet alleen het comfort binnenshuis maar ook in de omgeving, maar helpt ook de energiekosten te verlagen door de afhankelijkheid van airconditioning te verminderen.

Verleng de levensduur van uw dak!

Onder de zomerse zon kan de temperatuur van een donker bitumen dak oplopen tot wel 70°C, wat leidt tot uitdroging en versnelde veroudering van het materiaal. Onze witte reflecterende dakcoating, ontwikkeld door Refresh holland, verlaagt de temperatuur van het dakoppervlak tot ongeveer 3 – 5 graden Celsius, zelfs bij stilstaand water. Dit helpt de levensduur van uw dak met maar liefst 15 jaar te verlengen en vermindert de warmteopbouw , wat de koellast van het gebouw verlaagt. Dit betekent minder verbruik van energie voor onder andere de airconditioning en dus lagere energiekosten per jaar.

Witte dakbedekking foto

Actief in verschillende branches

We zijn trots om onze expertise en diensten in diverse branches aan te bieden.

Refresh is een proactieve organisatie en ze kijken hoe ze zo economisch en financieel gunstig mogelijk objecten voor de opdrachtgever op kunnen knappen. Naast de prettige open communicatie durven ze echt het verschil te maken.

Arjan Pfaff - KOERS

Witte dakbedekking

Voordelen van witte dakbedekking
  • Verlengde levensduur van het dak: Reflecterende eigenschappen verminderen blootstelling aan UV-straling, wat  veroudering voorkomt en de levensduur van het dak verlengt.

  • Milieuvriendelijk: Vermindert warmteopname van het gebouw en CO2-uitstoot door energieverbruik te verminderen, wat bijdraagt aan duurzaamheid en het mileu

  • Kostenbesparing: Witte dakbedekking verlaagt energiekosten door koelingsbehoeften te verminderen, wat resulteert in lagere operationele kosten op lange termijn.

  • Verbeterd comfort: Warmte afstotende eigenschappen creëren een aangenamer binnenklimaat, wat de productiviteit en tevredenheid van werknemers verhoogt in de praktijk.

  • Minder onderhoud: Vermindert behoefte aan onderhoud en reparaties, wat tijd en geld bespaart voor zakelijke eigenaren.

  • Zonnepanelen efficiëntie: presteren beter op een koel plat dak, wat hun rendement tot wel 15% verhoogt.

Waarom Refresh de beste keuze is

Als marktleider en expert in witte dakbedekking biedt Refresh holland innovatieve oplossingen voor duurzame dakbescherming en energiebesparing. Onze witte dakcoating is flexibel, waterdicht en geschikt voor diverse daktypen en klimaatomstandigheden. Bovendien is de coating eenvoudig te repareren, wat de levensduur van uw dak verder verlengt en blijvende besparingen oplevert. Refresh levert vrijwel alles uit eigen voorraad, inclusief onze hoogwaardige witte dakbedekkingen.

De 4 garanties van Refresh

Hoe kunnen wij u helpen?
Heeft u een vraag? Neem contact op of laat ons contact met u opnemen.

Uw gegevens: